Novosti

28.03.2018

Sprečavanja sukoba interesa i kontrole imovine i prihoda funkcionera - Obuka za funkcionere i zaposlene u obrazovanju i vaspitanju

U okviru projekta “Prevencija i borba protiv korupcije” koji je finansiran iz pretpristupnih fondova IPA 2013 EU Programa za Srbiju, a u saradnji sa Agencijom za borbu protiv korupcije i Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, organizuje se ciklus obuka u više gradova i opština u Srbiji počev od marta 2018. godine, na temu „Sprečavanja sukoba interesa i kontrole imovine i prihoda funkcionera“.

Pročitajte više
21.03.2018

Dobra koordinacija, uspešna saradnja

Zajedničko planiranje i razmena informacija između međunarodnih donatora, razvojnih agencija i državnih organa doveli su do jačanja veština neophodnih za uspešnu implementaciju novog zakona o borbi protiv organizovanog kriminala, terorizma i korupcije.

Pročitajte više
28.02.2018

Obučene buduće udarne grupe – novo oružje u borbi protiv korupcije

Nakon intenzivnih obuka više od 230 učesnika o tehnikama finansijskih istraga, udarne grupe su spremne da istraže i krivično gone složene slučajeve korupcije.

Pročitajte više
03.01.2018

RADIO-TELEVIZIJA SRBIJE - RTS VESTI - Srbija dobija regionalne centre za borbu protiv korupcije

Ministarka pravde Nela Kuburović očekuje da će novim Zakonom tokom 2018. godine biti ostvaren jedan od od prioriteta Vlade Srbije.

Pročitajte više